Cant get to webinterface

Security Gateway Discussions
Post Reply
LinG
Posts: 20
Joined: 29 Mar 2010, 14:31
Location: Jönköping / Sweden

Cant get to webinterface

Post by LinG » 29 Mar 2010, 14:40

Hello everyone.

I have fixed a SG50, which I plan to use at home, and to have "something to fiddle with."

Anyway, the problem:
I have restored the "factory defaults". and in the console so I say that the interface between 1-7 should be belly manamgent and press enter

I enter the ip 192.168.1.1 and mask 255.255.255.0 .. I leave the rest blank.

My computer has the IP address 192.168.1.30.

I can ping between the SG and my computer, but can not access webbg-interface. what am I doing wrong?
Many thanks from Sweden!

(Yes i have try http:// and https:// )

/ / LinG
With best regards
LinG

mattias
Beta Tester
Posts: 28
Joined: 14 Apr 2008, 21:34
Location: Örnsköldsvik
Contact:

Re: Cant get to webinterface

Post by mattias » 29 Mar 2010, 14:49

What is the version? 8.x or 9.x? If it's 8.x you need FineTune, and then you can, if you want to, upgrade to 9.x and get WebUI.

LinG
Posts: 20
Joined: 29 Mar 2010, 14:31
Location: Jönköping / Sweden

Re: Cant get to webinterface

Post by LinG » 29 Mar 2010, 15:00

Oh, i dont know the verison, got it from a freind.

How do i se what version it is?
And if my verison is 8.x (moste likely) how do i uppgrade it?


Thx a lot for fast respons!
With best regards
LinG

danilovav
Posts: 181
Joined: 10 May 2009, 08:16
Location: Moscow, Russia
Contact:

Re: Cant get to webinterface

Post by danilovav » 29 Mar 2010, 15:12

You can find version of s/w in console during booting
Also there are you can reset configuration

To upgrade, ask your friend to download upgrade firmware and application from "customer web"
BR, Alexandr Danilov

LinG
Posts: 20
Joined: 29 Mar 2010, 14:31
Location: Jönköping / Sweden

Re: Cant get to webinterface

Post by LinG » 29 Mar 2010, 15:13

Thx for the help! (:

I hope this will work, if not, i will let you guys know ;)
Thx again!
With best regards
LinG

Post Reply